Heeft u een vraag?

Contact

Verwarming in nieuwbouw en renovatiewoningen
Verwarming volgens uw wensen en behoeftes

Bij de plaatsing van verwarming in uw huis te Sint-Niklaas dient rekening gehouden te worden met diverse zaken. Zo zijn de eigenschappen van uw woning belangrijk maar ook uw eigen smaak en beschikbaar budget zullen een rol spelen bij het maken van de juiste verwarmingskeuze. 

Nieuwe woning of renovatie

Bij nieuwbouwwoningen heeft men nog de vrije keuze om te kiezen voor de verwarmingsvorm die men wenst. Bij renovatie is dit anders en daar moet men rekening houden met de voorzieningen die aanwezig zijn. Daarnaast beslissen heel wat mensen om de verwarming hoe dan ook te vernieuwen terwijl ze toch andere werken zoals het plaatsen van een nieuwe vloer aan het uitvoeren zijn. Bij het maken van al deze keuzes kunt u steeds beroep doen op het advies en de ruime kennis van Van Hoyweghen Joeri. 

Plaatsing wanneer het u past

Voor alle klanten wordt steeds een optimale service voorzien. Daarom wordt het werkschema aangepast aan de uurroosters van de klanten. Ook in het weekend kan uw verwarming dus geïnstalleerd worden. U kunt bovendien rekenen op een aangename en informele samenwerking waarbij liefde voor het vak steeds voorop staat. Overtuigd van de kwaliteiten? Contacteer Van Hoyweghen Joeri dan snel voor uw gratis offerte voor vernieuwing of installatie van de verwarming in uw huis te Sint-Niklaas.

Van Hoyweghen

Palingsgatstraat 33
9111 - Belsele (Sint-Niklaas)

Tel.: 03/500 58 26 03/500 58 26
BTW BE 0542.574.943

Onze troeven

  • Vrijblijvende offerte
  • Totale badkamerrenovatie
  • Centrale verwarming
  • Sanitaire installaties
  • Ventilatiesystemen
  • Airco & Ventilatie