Heeft u een vraag?

Contact

Kwaliteitsvolle installaties voor centrale verwarming
Kwaliteit die voor iedereen betaalbaar is

De kwaliteit van uw nieuwe installatie voor centrale verwarming te Sint-Niklaas is van groot belang. Een optimale werking zorgt voor minder energieverbruik en een lagere factuur. Professioneel bedrijf Van Hoyweghen Joeri biedt u heel wat interessante en voordelige mogelijkheden. 

Standaard oplossingen en maatwerk

Wij leveren standaard CV installaties met radiatoren en adviseren u vrijblijvend waar u die het best plaatst. Daarnaast hebben we duurzame zonneboilers en trendy vloerverwarming in de aanbieding. Maar ook traditionelere gasketels kunnen in een handomdraai geïnstalleerd worden. Bij elk vastgoed en elke stijl past een andere soort verwarming. Ervaren experts delen hun kennis graag met u en kunnen u helpen de meest passende keuze te maken. 

Hoogstaande topmerken

De vakmannen van Van Hoyweghen Joeri bewaken uw kwaliteit. Daarom wordt er gewerkt met echte topmerken zoals Daalderop, Ariston en Junkers. Op aanvraag kunnen ook andere installaties geplaatst worden en ook voor installatie van airco’s, ventilatie of allerlei sanitaire voorzieningen kunt u bij Van Hoyweghen terecht. Geïnteresseerd in het veelzijdig en kwalitatief aanbod op vlak van centrale verwarming dat Joeri Van Hoyweghen uit Sint-Niklaas u te bieden heeft? Vraag dan vandaag nog extra informatie aan!

Van Hoyweghen

Palingsgatstraat 33
9111 - Belsele (Sint-Niklaas)

Tel.: 03/500 58 26 03/500 58 26
BTW BE 0542.574.943

Onze troeven

  • Vrijblijvende offerte
  • Totale badkamerrenovatie
  • Centrale verwarming
  • Sanitaire installaties
  • Ventilatiesystemen
  • Airco & Ventilatie